dimarts, 14 de juny del 2016

Palamós tanca la Fase Prèvia del Campionat Nacional Absolut i la del Grup A de Veterans

 
 
Encís, Riallera i Dolç Infern completen la Fase de repesca en la Categoria Gran
Cap sorpresa en veterans on les colles  Sabadell i Toc de Dansa obtenen el passi directe a la Final A


 La colla Encís a Palamós (Foto: UCS)

En la que podríem anomenar segona divisió de la Categoria absoluta, la cursa per guanyar una  de les 3 places de la repesca en joc i intentar donar el salt a la Final A va acabar dissabte amb algun resultat inesperat però sense conseqüències en el resultat final. La colla de Torroella Conti 2000 va aconseguir dos podis però no van ser suficients per assolir el passi desitjat. Així,  Encís, Riallera i Dolç Infern disputaran una disputada fase de repesca amb les colles Xàldiga, Tarragona Dansa i Mirant al Cel. Aquesta fase que consta de 2 concursos començarà diumenge a la ciutat de Reus i finalitzarà a Vic el 9 de juliol.
Classificacions Grans B

Pel que fa en la categoria de veterans, les colles Sabadell i Toc de Dansa s’han tornat a imposar a la resta de colles del grup i han assolit el passi directe  a la Final A.
Si els tarragonins sortien líders de Perpinyà en la primera jornada, dissabte la Sabadell, amb els dos primers llocs a la butxaca, ha capgirat la classificació i afrontarà la fase final amb una injecció de moral, després d’alguns resultats adversos obtinguts fins ara.
Les colles Ressò, Joventut Sardanista i Aires Gironins s’hauran de guanyar la plaça a la final A en la repesca que començarà el 2 de juliol a Rubí.
 
                                    La colla Sabadell a Palamós / Font: UCS

Les tres colles que falten per completar la repesca s’acabaran de decidir aquest dissabte a Barcelona, on es disputarà la segona jornada del Grup B. Amb les colles Claror de Goges i Bella Roure pràcticament classificades, veurem qui ocuparà la sisena plaça, Dansaires de Maig o Sempre Laietans.
Classificacions Veterans A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada