diumenge, 26 de juny del 2016

Violetes del Bosc nova campiona del Territorial de Barcelona

Colla Violetes del Bosc / Font: Violetes del Bosc

9 colles han participat aquest any en aquest certamen de caràcter local
Dissabte passat va finalitzar el Campionat Territorial de Barcelona – Ciutat. L’última  jornada del certamen celebrada davant del Born-Centre de Cultura i Memòria, arribava  amb només el títol de la categoria absoluta per adjudicar.
La Violetes del Bosc, amb els dos primers en joc a la butxaca, s’ha proclamat campiona de la  categoria a 4 punts de la segona classificada, la Mare Nostrum, guanyadora de l’ anterior edició. Xàldiga i 9 de Novembre, per aquest ordre, han tancat la classificació.
 
En la categoria de veterans, la Bella Roure, ja venia amb el títol guanyat després d’assolir el primer lloc en totes les sardanes de la competició. Dansaires de Maig i Sempre Laietans, per aquest ordre, completen la taula de classificació.
 
La manca de colles en les categories inferiors ha tornat ha queda palesa en aquesta edició del certamen. Així, hem vist la participació d’una sola colla en les categories  infantil i juvenil, i la sortida de la competició de la categoria aleví al no haver-ne cap colla inscrita.
Les colles que han participat en aquesta edició han estat Joves Laietans, juvenil, i Xiroia, infantil.
 
Classificacions generals del Campionat
BCNCIUTATFINAL2016
Font: Colles Sardanistes de Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada