dimarts, 12 de juliol del 2016

Xàldiga, Tarragona Dansa i Riallera completen el Top 6 2015 de la sardanaesportiva

Competiran amb Mare Nostrum, Mans Amigues  i Violetes del Bosc a la Final A que començarà el 4 de setembre a Lloret.

Colla Xàldiga a Vic / Font: Colla Sabadell
 
Vic acollí dissabte el desenllaç de la Repesca de la Categoria Absoluta en la 91ena edició del seu concurs.  Un total de 34 colles van omplir la Plaça Major de Vic, on també es celebrava la penúltima jornada del Campionat Territorial de Barcelona – Comarques.
 
La colla barcelonina Xàldiga es va imposar en les tres sardanes amb Tarragona Dansa i l’amfitriona Riallera completant el podi per aquest ordre. Es dóna la circumstància que des de l'any 2004 la colla vigatana no formava part d'aquest rànquing.

A les portes de l’ascens i només a dos punts de diferència, s’ha quedat la colla Encís de Manlleu que continuarà al grup B, juntament amb la Mirant al Cel, Dolç Infern, Conti 2000 i Antaviana. 

 


Pel que fa al Campionat Territorial de les comarques barcelonines, en categoria de colles grans va resultar guanyadora la colla Riallera, amb l’Encís en segona posició. En juvenils, la colla Montseny de Vic va empatar en primer lloc amb la colla Cabirols de Sabadell.  En les altres categories d’edat, els primers llocs van ser per a les colles Sabadell, veterans, Petits Vilanovins, alevins, de Vilanova i la Geltrú, i Petits Amunt i Crits, infantils.  

Colla Riallera a Vic / Font: Colla Sabadell
 
Dissabte vinent és el torn dels Veterans
Després de disputar la primera jornada de repesca a Rubí el passat 2 de juliol, aquest dissabte arriba el seu desenllaç amb el concurs de Vilanova i la Geltrú.
En aquella  primera ocasió els banyolins de la Claror de Goges es van imposar en les dues sardanes de la competició liderant còmodament aquesta repesca.
Les colles Ressò, Bella Roure i Joventut Sardanista es disputaran les dues places restants, després d’una ensopegada dels barcelonins en la segona sardana que els dugué a la quarta posició entrant en joc els de Puig-Reig.
 

RUBÍ – REPESCA  VETERANS
S1
S2
COLLA
LLOC
PUNTS
LLOC
PUNTS
CLAROR DE GOGES
1
4
1
3
RESSÒ
2
9
2
7
BELLA ROURE
2
9
4
11
JOVENTUT SARDANISTA
4
12
3
10
AIRES GIRONINS
4
12
5
15
SEMPRE LAIETANS
6
18
6
18

 
AGENDA
Concurs de Vilanova i la Geltrú
Plaça E. Cristòfol Ricart
22h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada