divendres, 7 d’octubre del 2016

DOBLE EMOCIÓ AL CAMPIONAT DE VETERANS


Colla Claror de Goges, líder provisional de la categoria / Font: Colla Sabadell
 
El concurs de Cornellà celebrat diumenge passat ens ha deixat per a  l’última jornada a Balaguer l’emoció de veure com es decidiran a la capital de la Noguera els quatre primers lloc de la classificació. 

La vigent campiona, la colla Sabadell, veu com haurà de lluitar de valent si vol recuperar el lideratge que en aquests moments ostenten  els banyolins de la Claror de Goges, desprès  de desempatar en el primer lloc de la classificació general a la segona sardana diumenge al seu favor. Així les dues colles aniran a Balaguer amb un sòl punt de diferència i amb moltes ganes d’assolir un títol  que poc a poc va guanyant prestigi en el rànquing del Campionat de Catalunya.

L’emoció no acaba aquí, si a Tarragona la colla local, la Tocs de Dansa, assolia dos tercers llocs per davant dels barcelonins de la Bella Roure, diumenge a Cornellà es va invertir la classificació deixant la general en un empat en el tercer lloc.
En cinquè lloc està situada la colla Ressò, de Sabadell, sense gaires expectatives de millorar el cinquè lloc de la primera jornada després de no assistir diumenge passat a Cornellà.

Vídeo de les dues sardanes de la competició amb la colla Tarragona Dansa a primer terme i la visió parcial de les colles Sabadell i Claror de Goges en la primera i la segona sardana respectivament.
 


Vídeo de l’usuari alfredag00

LA JORNADA FINAL A BALAGUER
Així doncs haurem d’esperar al 13 de novembre  per saber com queda el podi i qui finalment s’emporta el títol a cap a casa. Serà a la Plaça del Mercadal de Balaguer a les 12 del migdia, en plena Festa Major de la ciutat.

LES CLASSIFICACIONS
Class.  General  Provissional  -  Veterans  Final A
TARRAGONA
CORNELLÀ
LLOC
PUNTS
COLLES
S1
S2
S1
S2
1
3.5
CLAROR DE GOGES
2
1
1.5
1
2
4.5
SABADELL
1
2
1.5
2
3
10
BELLA ROURE
4
4
3
3
3
10
TOC DE DANSA
3
3
4
4
5
15
RESSÒ
5
5
5
5

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada