dissabte, 19 de novembre del 2016

Mollerussa acull avui “La Nit de la Sardana” de les terres de ponent

L’actual  Capital de la Sardana  reuneix aquesta nit el sardanisme lleidatà en la gala en que s’atorguen els Premis Rotllana i Sardalleida
 

Felip Vallejo
De la mà de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida el sardanisme ponentí celebra la seva festa anual: la Nit de la Sardana, i ho fa a la Capital  de la Sardana 2016, Mollerussa. Una trobada que serveix per cloure la temporada sardanista a la demarcació i el 42è Campionat de la Terra Ferma, amb el corresponent lliurament dels guardons a les colles participants.
 
Colles, cobles, monitors, agrupacions i sardanistes en general, ompliran el Teatre L’Amistat a partir de les 7 del vespre per gaudir del concert amb la cobla Tàrrega, ampliada amb diversos instrumentistes de la demarcació per celebrar la Cloenda del 42è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició “L’amistat: seu del sardanisme a Mollerussa” i es farà una visita al Museu Vestits de Paper.
 
Cap a les 9 del vespre la festa es traslladarà al restaurant Resquitx amb el Sopar “22a Nit de la Sardana” i el Lliurament del Premi Sardalleida a aquelles persones o entitats de la demarcació que destaquen per la seva aportació innovadora a favor de la sardana des d’una visió global de la mateixa, i del Premi Rotllana, a persones o entitats que, estant o no directament vinculades al món sardanista lleidatà, ajuden a difondre i normalitzar la sardana des del seu àmbit d’actuació i, al mateix temps, contribueixen a donar al sardanisme una projecció exterior.
 
Ben entrada la nit, la festa continuarà amb un concurs de “colles improvisades i desordenades”, la 3a Gimcana Jove, una ballada de sardanes i altres sorpreses que l’organització ha preparat per acabar la vetllada amb gresca i diversió.
 
 
Classificació del Campionat de la Terra Ferma 2016
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada