dimecres, 22 de febrer del 2017

Campionat Nacional de Sardanaesportiva 2017

Diumenge passat es va presentar l’edició d’aquest any del certamen en el marc de la Festa anual de les colles celebrada a Mollerussa  
 
El concurs de Perpinyà torna a obrir el campionat / Foto: Foto: Sébastien Sánchez

Felip Vallejo

Avui anem a conèixer els diferents calendaris i les colles participants per  a cada categoria en la modalitat de Lluïment:

CATEGORIA ABSOLUTA
Amb el mateix nombre de colles que l’any passat, tornem a tenir una competició amb 11 colles.
El Campionat es divideix en una primera fase en  dues divisions: la 1ª està formada per les 6 primeres classificades de l’any passat i la 2ª les 5 restants.
Així, tenim 2 grups inicials que ballaran dos concursos, amb una classificació final per a cada grup. En e grup A, les tres primeres colles es classificaran a la Final A i les restants hauran de ballar un fase de repesca. En el grup B, seran les 3 primeres les que passaran a la repesca, que consta de 2 concursos. Les dos últimes aniran directament a la Final B. Les tres primeres colles classificades de la repesca completaran la Final A en la lluita pel títol nacional.
La Fase Final consta  de 4 concursos, finalitzant el Campionat a la ciutat de Balaguer el 12 de novembre. 

 
 
CATEGORIA DE VETERANS
De la mateixa manera que les colles grans, el campionat es divideix en  dues divisions: la 1ª està formada per les 5 primeres classificades de l’any passat i la 2ª les 4 restants, més la Roques Blaves d’Esparreguera, que s’incorpora de nou al certamen.
Així, tenim 2 grups inicials que ballaran dos concursos, amb una classificació final per a cada un. En el Grup A, les dues primeres colles es classificaran directament a la Final A i les restants hauran de ballar un fase de repesca. En el grup B, seran les 3 primeres les que passaran a la repesca, que consta de 2 concursos. Les dues últimes aniran directament a la Final B.
La Fase Final consta  de 4 concursos, finalitzant el Campionat a la ciutat de Girona per a la FA i a Balaguer el 12 de novembre per a la FB. 

 
CATEGORIA INFANTIL
La  1ª Fase consta de 4 concursos: Sabadell, 14 de maig; Rubí, 1 de juliol; Sitges, 24 de setembre; i Banyoles, 22 d’octubre.
La Final, amb només 3 colles, serà Valls el 5 de novembre.
 

 CATEGORIA JUVENIL
La  1ª Fase consta de 4 concursos: Palamós, 10 de juny; Canet, 10 de setembre; Cassà, 1 d’octubre; i El Vendrell, 15 d’octubre.
La Final, amb només 3 colles, serà Valls el 5 de novembre.
 

CATEGORIA ALEVÍ
•SEMI-FINAL: 24 de setembre de 2017 a Sitges
•FINAL: 5 de novembre de 2017 a Valls. (Només les 3 primeres colles)
Colles inscrites (inscripcions obertes fins el 30 de Juny): 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada