dimarts, 28 de febrer del 2017

El Corte Inglés obre les inscripcions del seu 40è Curs de Sardanes

Gaire bé 22.000 nens i nenes han après a ballar la dansa al llarg de les 39 edicions anteriors del curs 
 

El Corte Inglés engegarà el curs el proper 11 de març una altra edició de la seva Escola de Sardanes, que ja arriba a la 40a edició on hi participaran seguint la línia dels últims anys més de 150  nens i nenes de 6 a 14 anys.
Es tracta d’una activitat gratuïta que es farà els dissabtes al matí a la Plaça de Catalunya de Barcelona fins al 10 de juny,  amb un horari que va des de  dos quarts d’onze del matí fins a dos quarts d’una  del migdia.
Les inscripcions es poden formalitzar a les plantes d'infantil dels centres El Corte Inglés de Plaça Catalunya, Diagonal, Francesc Macià, Can Dragó i Cornellà, fins el 10 de març.

Sardana de germanor de cloenda / Font: G.S.Maig
 

El curs es tancarà amb una diada festiva amb l’actuació de diverses colles sardanistes que ballaran al so de la cobla en directe. Per finalitzar la jornada  els nenes i nenes ballaran en una gran rotllana la sardana de germanor on s’hi afegiran els dansaires  de les colles actuants i rebran un diploma acreditatiu del curs. 

En aquests 39 anys que El Corte Inglés organitza el curs, es calcula que hi han passat gairebé 22.000 infants que han rebut  les explicacions dels monitors de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.


Dies: Tots els dissabtes de l'11 de març al 10 de juny (12 sessions)
Horari: de 10.30 a 12.30 hores
lloc: Plaça de Catalunya
El curs va destinat a nens i nenes de 6 a 14 anys

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada