dilluns, 6 de març del 2017

El Grup Sardanista Montserrat domina la 2ª jornada del Campionat lleidatà

Almacelles va acollí ahir la 38ena edició el seu concurs, un acte més de la programació de la Festa de l’Aigua de la població del Segrià.

Imatge aèria del concurs / Font: ACSTELL
 Felip Vallejo 

El lleidatà Grup Sardanista Montserrat, amb colles a totes les categories d’edat, va aconseguir col·locar-les en la primera posició del certamen.
Així, en la categoria absoluta de Lluïment, la Dolç Infern s’imposà a les 8 colles contrincants, guanyant el concurs, com ja va fer en la primera jornada a Ponts. 
En juvenils, a diferència d'aquest, la colla Guspira quedà per davant dels agramuntins d’Estelats i en alevins la colla Dimoniets es va imposar a les dues restants de la categoria, Petits Dimoniets i Flor del Segrià per aquest ordre que entraven al certamen.  Finalment, en infantils, l’absència de Demà Jovencells,  va fer que l’Escarlata ballés sola en la seva categoria.

També superiors en Punts Lliures
Les dues categories d’aquesta modalitat també es van guanyar pel grup lleidatà. Així, el Grup A, amb colles grans i juvenils, està liderat per la Dolç Infern i el Grup B, format per infantils i alevins, per Dimoniets

Propera cita del Campionat de la Terra Ferma:
14 de maig a Lleida
 
LES CLASSIFICACIONS. Font: ACSTELL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada