dijous, 15 de juny del 2017

En marxa el Campionat de Catalunya Juvenil

 
Colla Estel de les Gavarres / Font: UCS
 
Poc a poc es van posant en marxa els diferents campionats nacionals de la sardanaesportiva. L’últim en fer-ho ha estat el Juvenil on les 7 colles participants varen tenir el primer encontre dissabte passat a la ciutat de Palamós.
Aquesta primera cita l’ha guanyada la colla Estel de les Gavarres, actual campiona, que amb aquesta victòria es postula com a ferma candidata per revalidar el títol. El podi s’ha completat amb la Montseny i la Cabirols.

Classificacions del concurs de Palamós


El calendari de la competició continuarà el 10 de setembre a Canet, l’1 d’octubre a Cassà de la Selva i, acabant la primera fase, el dia 15 al Vendrell. La Jornada Final es celebrarà el 5 de novembre a Valls, on només ballaran les tres primeres classificades.

Cap de setmana decisiu per a la categoria absoluta
Diumenge al vespre arriba la segona jornada del Grup A absolut. Els concursos Figueres, al mes de maig, i ara Reus serveixen per a classificar les tres primeres colles d’aquesta fase a la Final A. Mare Nostrum, Violetes del Bosc i Mans Amigues, per aquest ordre, són les que, amb les classificacions de Figueres a la mà estan millor posicionades per assolir-ho. Per darrere queden Xàldiga, Riallera i Tarragona Dansa.
D’altra banda, dissabte se celebra l’última jornada del campionat barceloní on Violetes del Bosc pot revalidar el títol assolit l’any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada