dimecres, 12 de juliol del 2017

La Final A de Veterans es completa a Vic amb les colles Bella Roure, Toc de Dansa i Ressò

                                            La Colla Bella Roure (Foto: G. S. Roure)
La capital d’Osona també va acollir la primera  cita de la Repesca en l’Absoluta i una nova jornada del Territorial de Barcelona Comarques
El 92è concurs de sardana esportiva de Vic, celebrat dissabte,  ha definit la fase Final A del Campionat de Catalunya en categoria de veterans. La cita vigatana, 2a i última jornada de la fase de Repesca ha servit  per determinar quines 3 colles se sumaven a les 2 ja classificades en la prèvia per lluitar pel títol d’enguany.
Així, després dels concursos  de Reus, el 18 de juny, i aquest  de Vic,  ha quedat la següent classificació:  En 1r lloc, Bella Roure, de Barcelona; la 2a plaça per a Toc de Dansa, de Tarragona i la 3a per a Ressò, de Sabadell. Aquestes 3 colles formaran part de la Fase Final A  junt amb les colles Sabadell i Claror de Goges .
 
Classificació general de la Fase de Repesca

El calendari, després de els canvis pertinents per esquivar la data de l’1 d’octubre, queda de la següent manera: Cornellà de Llobregat, el 30 de setembre a les 22:00h; Terrassa, el 15 d’octubre i Girona, l’1 de novembre.

La colla Xàldiga lidera en solitari la Repesca en la categoria absoluta
 
Colla Xàldiga / Font: G.S. Maig 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada